• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

In deze uitgebreide lezing leer je hoe je hondentaal kunt lezen: waar moet je op letten en hoe moet je de hondentaal interpreteren? In de lezing leer je uit welke elementen hondentaal bestaat, hoe je aan de hand van de lichaamstaal van honden kunt herkennen hoe je hond zich voelt en krijg je tevens veel praktische tips zodat je je nooit meer af hoeft te vragen wat jouw hond je wil vertellen! De lezing bevat veel videomateriaal om de lichaamstaal te illustreren.

Kosten: €25,-

Duur: ruim 2,5 uur

Beschikbaarheid: alle video’s blijven een jaar beschikbaar

Over de instructeur

Profielfoto

Linda Vermaas

Linda is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, gedragsbeoordelaar en gecertificeerd detectie- en speurinstructeur. Linda heeft als ervaren instructeur en gedragstherapeut veel verschillende honden en hun eigenaren begeleid bij de opvoeding en training en bij het verminderen van (complexe) gedragsproblemen. Linda geeft ook les aan gedragstherapeuten in opleiding bij DogVision, waar zij onder andere lessen over leerprincipes en problemen rond het alleen thuis zijn geeft. Ook is Linda als gedragsbeoordelaar betrokken bij het afnemen van de TOP-test, een gedragstest die onder andere wordt ingezet om een gedragsprofiel te schetsen ten behoeve van het gebruik van honden in de fokkerij of bij asieldieren. Met haar eigen honden (een Cocker Spaniel en een Welsh Springer Spaniel) traint Linda ook graag, en doet ze aan speuren en detectie.

Bekijk meer cursussen van Linda Vermaas →

Cursusoverzicht

Introductie 00:00:00
Het lezen van hondentaal 00:00:00
Het interpreteren van hondentaal 00:00:00
Praktijkvoorbeelden 00:00:00
Hand-out 00:00:00

Reviews

4.8

4.8
5 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Heel interessant en leerzaam

  5

  Veel geleerd en zie en begrijp nu weer veel meer bij en van mijn eigen hond. Dank! Smaakt naar meer!

 2. Hondentaal

  5

  Tijdens mijn stage als instructeur heb ik veel geobserveerd. Deze lezing en vooral dankzij de video’s heb ik meer geleerd over hondentaal.

 3. Leerzame en interessante lezing!

  5

  Linda legt alles op een fijne manier uit en gebruikt duidelijke foto’s en video’s. Zelf werk ik in het buitenland met honden, dus dat ik deze cursus op mijn gemakje en in mijn eigen taal kan volgen is ideaal. Deze lezing kan ik iedere honden eigenaar/ professional aanraden! Kijk nu al uit naar de volgende lezing: Emoties bij honden. En ook zo leuk dat je inzet beloond wordt met een prachtig certificaat.

 4. 5

  Ik wist al erg veel en dat is leuk om bevestigd te zien. Het staart kwispelen op alle manieren is me nog duidelijker geworden

 5. hondentaal

  4

  Duidelijke lezing, goede uitleg.
  filmpjes fijn om zelf te oefenen en naderhand evalueren.
  leerzaam

© 2024 Kenniscentrum Argos - Powered by Maatos