• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Schrikt jouw hond van vuurwerk, verkeer of dichtslaande kliko’s? Zie je nu al op tegen Oud en Nieuw en wil je je hond door deze lastige dagen heen helpen en weten hoe je je hond kunt trainen om harde geluiden niet meer eng te vinden? Bekijk dan deze online lezing van bijna 2 uur, waarin je alles leert over de oorzaken achter angst voor geluiden én hoe je deze angst kunt verminderen met behulp van management, training, hulpmiddelen en indien nodig medicatie. 

Kosten: €25,-

Duur: 1 uur en 50 minuten

Beschikbaarheid: alle video’s blijven een jaar beschikbaar

Over de instructeur

Profielfoto

Linda Vermaas

Linda is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, gedragsbeoordelaar en gecertificeerd detectie- en speurinstructeur. Linda heeft als ervaren instructeur en gedragstherapeut veel verschillende honden en hun eigenaren begeleid bij de opvoeding en training en bij het verminderen van (complexe) gedragsproblemen. Linda geeft ook les aan gedragstherapeuten in opleiding bij DogVision, waar zij onder andere lessen over leerprincipes en problemen rond het alleen thuis zijn geeft. Ook is Linda als gedragsbeoordelaar betrokken bij het afnemen van de TOP-test, een gedragstest die onder andere wordt ingezet om een gedragsprofiel te schetsen ten behoeve van het gebruik van honden in de fokkerij of bij asieldieren. Met haar eigen honden (een Cocker Spaniel en een Welsh Springer Spaniel) traint Linda ook graag, en doet ze aan speuren en detectie.

Bekijk meer cursussen van Linda Vermaas →

Cursusoverzicht

Introductie 00:00:00
Wat is angst en hoe herken je angst? 00:00:00
Hoe ontstaat angst voor geluiden? 00:00:00
Hoe verminder je angst voor geluiden? 00:00:00
Welke hulp- en ondersteunende middelen zijn er? 00:00:00
Hand-out en poster 00:00:00

Reviews

4.9

4.9
8 beoordelingen
 • 5 Sterren7
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. 5

  Duidelijk, heldere uitleg en fijne voorbeelden

 2. 5

  Ik vond het weer een erg interessante lezing en mijn kennis is even weer opgefrist.
  Gelukkig heb ik zelf geen bange honden maar hopelijk kan ik cursisten helpen met hun angstige hond en in ieder geval mensen wijzen op hoe ze angst kunnen voorkomen.

 3. Leerzame Lezing

  5

  Linda is kort en krachtig en toch heel volledig in haar uitleg. Ik heb een bange hond en wist er al het nodige vanaf maar toch nieuwe inzichten gekregen waardoor ik mijn training beter kan afstemmen op mijn hond. Fijn ook dat ik het in gedeelten kon bekijken en zelfs tijdens de cursus nog even een stukje terug kon omdat ik de kern van de boodschap even had gemist.

 4. Goede informatie

  5

  Goede informatie en uitleg. Ook ik als kynologische instructeur heb er veel aan gehad

 5. Online lezing angst voor geluiden

  4

  Een hele interessante lezing met veel onderbouwing van weterschappelijk onderzoek.
  Het was goed te volgen, zet je aan het nadenken en ook aan het werk!

 6. Goede kennis ondersteuning

  5

  Heel fijn om op rustige tijden de cursus te doorlopen en bevestigd te worden in wat ik mijn cursisten uitleg over angst/geluiden. Super!!

 7. 5

  Prima cursus. Het hoe en waarom achter de angst wordt goed uitgelegd.
  En je krijgt informatie hoe om te gaan met een hond met angst voor geluiden. Ik heb meerdere modules bij Dogvision gevolgd en deze cursussen van Linda zijn prima als je wel op zoek bent naar onderbouwende en gefundeerde informatie maar geen ambitie hebt om gedragstherapeut te worden. Ik kan dit zowel de hondeneigenaar als semi/professional aanraden. Ze weet waar ze het over heeft en het klopt.

© 2024 Kenniscentrum Argos - Powered by Maatos