• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

In deze lezing van bijna 2 uur leer je alles over wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een hond wil. Want hoe beter je bent voorbereid, hoe meer je teleurstellingen kunt voorkomen. Weet je bijvoorbeeld wat voor ras het beste bij jou past, of waar je op moet letten als je een hond uit het buitenland overweegt? En hoe kun je een broodfokker herkennen? Wat zijn voor- en nadelen van een asielhond en wat moet je allemaal regelen voordat de hond in huis komt? Al deze informatie komt aan bod in deze lezing om jou te helpen een goede keus te maken!

Kosten: €22,50

Duur: 1 uur en 50 minuten

Beschikbaarheid: alle video’s blijven een jaar beschikbaar (je kunt de lezing ook in delen bekijken of stukken terugkijken)

 

Over de instructeur

Profielfoto

Linda Vermaas

Linda is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, gedragsbeoordelaar en gecertificeerd detectie- en speurinstructeur. Linda heeft als ervaren instructeur en gedragstherapeut veel verschillende honden en hun eigenaren begeleid bij de opvoeding en training en bij het verminderen van (complexe) gedragsproblemen. Linda geeft ook les aan gedragstherapeuten in opleiding bij DogVision, waar zij onder andere lessen over leerprincipes en problemen rond het alleen thuis zijn geeft. Ook is Linda als gedragsbeoordelaar betrokken bij het afnemen van de TOP-test, een gedragstest die onder andere wordt ingezet om een gedragsprofiel te schetsen ten behoeve van het gebruik van honden in de fokkerij of bij asieldieren. Met haar eigen honden (een Cocker Spaniel en een Welsh Springer Spaniel) traint Linda ook graag, en doet ze aan speuren en detectie.

Bekijk meer cursussen van Linda Vermaas →

Cursusoverzicht

Introductie 00:00:00
Ben ik klaar voor een hond? 00:00:00
Herplaatser of pup? 00:00:00
Wat voor hond past bij mij? 00:00:00
Waar koop ik een hond? 00:00:00
Hoe bereid ik me voor op de komst van de hond? 00:00:00
Hand-out 00:00:00

Reviews

4.5

4.5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. 4

  Duidelijke cursus om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een nieuw gezinslid! Iedereen die een hond zou willen aanschaffen, zou dit eigenlijk moeten weten!

 2. 5

  Duidelijke uitleg over alles waar je aan moet denken. Een must voor iedereen die een hond overweegt.

© 2024 Kenniscentrum Argos - Powered by Maatos